És el primer any que ens hi posem...i no serà pas l'últim!!
Aquí teniu la recepta per si us animeu!
panellets
Coure la patata. Barrejar-la amb el sucre i l'ou. Afegir l'ametlla i la llimona ratllada. Pastar bé la massa fins que sigui homogènia, posar en un recipient i cobrir amb paper film. Posar a la nevera fins l'endemà.
Després ve la part més divertida, fer boletes, posar: pinyons, ametlla, i el que us vingui més de gust.
Els de pinyons i ametlla es poden pinzellar amb un xic de rovell d'ou.
Posar al forn a 200 graus uns 10-12 minuts fins que quedin dauradets!
Aquí teniu la recepta per si us animeu!
panellets
- 700 g ametlla mòlta
- 400 g sucre en pols
- 150 g patata
- 1 ou
- 1 llimona ratllada
Coure la patata. Barrejar-la amb el sucre i l'ou. Afegir l'ametlla i la llimona ratllada. Pastar bé la massa fins que sigui homogènia, posar en un recipient i cobrir amb paper film. Posar a la nevera fins l'endemà.
Després ve la part més divertida, fer boletes, posar: pinyons, ametlla, i el que us vingui més de gust.
Els de pinyons i ametlla es poden pinzellar amb un xic de rovell d'ou.
Posar al forn a 200 graus uns 10-12 minuts fins que quedin dauradets!
Pel proper any els volem tastar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaUmm quins moments més dolços...un plaer cuinar amb els petits de casa!
ResponElimina