dijous, 26 de juliol del 2012

Panna cotta

Aquest és un dels meus postres preferits... i crec que també ho és dels italians!

-
no és molt light...! però és boníssim.

Ingredients: 10g. gelatina o 1/2cull. cafè d'agar-agar, 10 cl. llet, 50 cl. nata líquida, 100 g. sucre en pols, 1 branqueta vainilla.

- Posar la gelatina a fondre en l'aigua
- Bullir la nata, la llet i la vainilla i deixar reposar uns 10 minuts
- Agafar la gelatina i afegir-hi un xic d'aigua
- Fondre la gelatina al micro uns segons
- Incorporar la gelatina a la nata
- Passar pel colador
- Afegir el sucre i remenar
- Posar en copes o gots
- Deixar a la nevera unes hores

Quan l'he tret de la nevera hi he posat coulis de fruits vermells.
L'he preparat amb 150g. fruits vermells (en venen de congelats) és més ràpid! Només s'han de posar a foc lent i anar remenant. Quan siguin tous, retirar i triturar. Afegir-hi 50g. sucre i ja està a punt (s'hi pot posar una mica d'aigua per què sigui més líquid).

2 comentaris :

  1. ostres Muntsa, cada dia m'ho poses més difícil mmm mmmm. Tinc una idea: el dia que vinguem amb la Laia per agafar mides per fer-li alguna de les teves cosetes maques, o la bosseta del berenar, o una més gran per la seva mare.... aprofitem i ens quedem a berenar així serà la manera de provar aquestes panna cotta que tenen molt bona pinta i a mí m'encanten!!!!!!! petonets

    ResponElimina
  2. Umm...ara menjaria una, deliciòs, segur!

    ResponElimina