diumenge, 15 de setembre del 2013

crumble de móres

Una tarda d'aquestes que ha fet algun ruixat i després ha escampat, hem aprofitat per posar-nos les botes d'aigua i, passant pels marges, arribar a uns camins que són a tocar de bosc. A més de poder trepitjar basses enormes, hem trobat esbarzers plens de móres. N'hem collit i hem pogut fer aquest crumble...



Ingredients (per 4 pers.): 150 g. farina, 125 g. sucre (en pols), 125 g.mantega, uns 300 g. mores.

- Barrejar el sucre i la farina
- Afegir la mantega molt freda a trossets
- Barrejar fins que quedi granulosa i homogènia
- Posar les móres, després d'haver-les escorregut, en una plata que pugui anar al  forn, ensucrar-les amb un xic de sucre i després afegir-hi la pasta
- Posar a forn calent i deixar uns 30 min. Ha de quedar ros.

Junt amb les móres i he posat una poma tallada a quadradets, fa que absorbeixi el suc i endolceix. Amb el sucre i la farina també hi he posat un xic de canyella en pols.

1 comentari :