Aquest estiu, quan hi havien cireres a dojo, vaig provar aquesta
recepta. Després, em vaig animar i la vaig
provar amb albercocs. Però, la que us recomano és
aquesta:
Ingredients:
600g cireres
40g mantega
4 ous
20cl llet
100g farina
60g sucre (en pols)
1s sucre vainillat
1 pessic sal
Preescalfar el forn a 210ºC. Rentar les cireres, escórrer-les i treure les cues. Fondre la mantega. Barrejar en un bol la farina, el sucre, la sal i el sucre vainillat. Incorporar els ous a poc a poc, després la llet sense parar de barrejar. Afegir la mantega fosa. Untar la plata que ha d'anar al forn, col.loqueu les cireres i aboqueu-hi la barreja anterior. Posar al forn durant 10 min. i després baixar a 180ºC i deixar coure encara 20min. El clafoutis de cireres es pot servir tebi o fred.
Ingredients:
600g cireres
40g mantega
4 ous
20cl llet
100g farina
60g sucre (en pols)
1s sucre vainillat
1 pessic sal
Preescalfar el forn a 210ºC. Rentar les cireres, escórrer-les i treure les cues. Fondre la mantega. Barrejar en un bol la farina, el sucre, la sal i el sucre vainillat. Incorporar els ous a poc a poc, després la llet sense parar de barrejar. Afegir la mantega fosa. Untar la plata que ha d'anar al forn, col.loqueu les cireres i aboqueu-hi la barreja anterior. Posar al forn durant 10 min. i després baixar a 180ºC i deixar coure encara 20min. El clafoutis de cireres es pot servir tebi o fred.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada